ilona-_-
Po pierwsze w ogóle osobno i przez Ó zamknięte...
A co do tematu,jak masz neta to Ci nie potrzebne na komie ..!
CandyGirl
Ja mam .. niedawno zainstalowalam .. ;]
Fajne jest ;] i przydaje sie poza domem ;]
Tymariel
5 Zł - Internet 20 MB (PLUS)
Ściągasz program inspiro (Za darmo)
Konfigurujesz go do swojego konta gg
Na miesiąc zje ci to około 2 mb z pakietu.
Zostaje 18 mb na wchodzenie po stronach www
Instalujesz opere mini i wyłączasz obrazki.
Oto jak tanio można mieć gg i internet w komórce na cały miesiąc ;d
Nitka004
Mam jest całkiem fajne jak ktos szybko pisze na telefonie o wiele lepiej jest na klawiaturze. Tylko czasami jak jesteś poza domem albo jak ci się nie chce z łóżka wstać do kompa.
:D
CoRnO
Boze gg na fonie, gg tam, gg tu... to juz jest zupelne uzależnienie...
ilona-_- zgadzam sie z Toba.
2307ania
Ja miałam gadu w telefonie i przeżyłam na tym całe wakacje - stwierdzam, że to jest naprawdę bardzo przydatna opcja, zwłaszcza dla kogoś, kto jak ja nie ma dostępu do internetu w domu, a chce być w kontakcie ze znajomymi inaczej jak tylko poprzez sms, czy telefon. I to nie jest dodatkowo takie drogie - 5zł za miesiąc w plusie... No jak dla mnie mobilne gadu ma same zalety.
2010.02.14 23:09goplaneczka
gg w telu jest generalnie nie potrzebne- miałam, ale koszmarnie odbiło się na baterii. no i straconym czasie... dużo lepiej spożytkować ten czas inaczej mimo wszystko
i starsza jestem tym bardziej cenię kontakt na żywo ze znajomymi- gg i komunikatory odzierają z tego co najcenniejsz- bliskości :P
a już teraz moje koleżanki, zamiast się spotykać ze swoimi chłopakami wolą popisać z nimi na gg- chore... ja z moim wolę rozmawiać na spacerze
xavi1321
po co gg w fonie w ogole zawsze mozesz wejsc na kompa a ja i tak uzywam skypa bo rozmowa lepsza niz pisanie
2010.09.01 20:03