Amyy
Ostatnio słyszałam, że można mieć darmowy internet w telefonie w domu. Podobno telefon musi mieć do tego Wi-Fi. Wybrałam sobie telefon dotykowy jednak zauważyłam że nie posiada tej funkcji... Może znacie jakieś modele telefonów dotykowych z funkcją Wi-Fi, dobrze żeby był mniej-więcej jak samsung avila :)
2009.06.20 15:39iGumee
a ja nwm... nie interesuje mnie to za bardzo...
--------------------------------------------------------------------------------------
lilalila94 - oddajcie mi konto...! http://maxiczill.pl/#/30/30760/undefined
--------------------------------------------------------------------------------------
Amyy
CoRnO b. fajny, tyle że nie ma Wi-Fi :(
GumaHardcorowa, jeśli nie wiesz i nie interesuje cie to to nie musisz pisać w tym temacie, prawda?
CoRnO
Nie ma? Hmmm to sorry, kiedys czytalam o tym telefonie i doczytalam sie tam wlasnie tego, iz posiada ta funkcje.
A moze... SVP m650 ?
Żaneta
jakby się lvle nie nabijały to podejrzewam że nikt by na forum nie pisał.. no może ze 2-3 osoby.. :) ale i tak zauważyłam że mało osób pisze na forum.. szkoda.. :(
2009.06.22 12:01Scorpio
Sony Ericsson P1 ma Wi-Fi i chyba ma też dotykowy ekran ale co do tego pewności nie mam
2009.06.29 21:03CoRnO
Z tego co wiem, to własnie niektorzy za wade w telefonie LG Cookie podają brak Wi-Fi :P
2009.07.02 21:17