CZILL CITY RACE - problemy techniczne
link
Witam,
mam problem z wpisaniem prefixu i numeru paragonu w celu odblokowania kodu do lewelu bonusowego, wpisywałem następującą treść sms'a :
(prefix z opakowania) (spacja) (numer paragonu)
i w odpowiedzi zwrotnej otrzymywałem że błąd podczas wpisywania... zgłosiłem już ten problem, lecz jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi.
Pozdrawiam,
link.
irenea
Miejmy nadzieje...Życzę powodzenia David ! Ty jesteś swój,a ci co zajmują te pierwsze miejsca,to kto to jest? Kurde...pobiorą nagrody i papa...nie ma tak dobrze!!!
2010.08.27 21:36CoRnO
Niestety... niby to dobrze, ze Ziomki reklamuja sie w tv, ale... z jednej strony..Ci nowi sie tutaj zarejestruja, zagraja, wygraja nagrody i wiecej tu nie zajrza (no chyba, ze kolejny konkurs bedzie..) ani slowem sie nie odezwa jak do tej pory.., a my co tutaj tyle jestesmy nawet nie mamy pojecia jak oni to robia, ze w tak krotkim czasie przeszli te 9 rund :/ zastanawiające....
2010.08.27 21:58irenea
To jest podpadające!!!! i jakieś takie...nie wiem ,jak to nazwać...podłe,bo my nie mamy szans,cho lera...
2010.08.27 22:06Kuomandos
Ja ze swoim kompem to nawet nie startuje bo to wymaga cierpliwości, której mi brakuje :D
Tak więc Dawidzie.. pokaż im w naszym imieniu jak "to" się robi :)
irenea
Do dzieła Dawid!!!! Pokaż jak grają,jak walczą stali bywalcy Czill City!!!!
Trzymamy kciuki za Ciebie!!!
link
Postaram się dać z siebie wszystko :) zobaczymy jak będzie, czekam aż Ziomki mi napiszą jak powinno się wpisywać te kody, wtedy zawalczę o ten aparat robiący foty w 3d :D
2010.08.28 10:20link
Nie ma to jak motywacja od Krzycha :D Wziąłem sobie do serducha i wyskakałem wszystko w 7 min 54 sekundy... a da się jeszcze szybciej :D z chęcią pogadałbym z innymi uczestnikami konkursu.
2010.08.28 11:50irenea
No super Dawidku....walcz dalej,zeby pokazać łowcom,ze stać stałych bywalców na rekordy....
2010.08.28 16:07CoRnO
Hhahaha Krzys Twoja motywacja rzeczywiscie wymiata hahaha :D
Super link i oby tak dalej ;)
link
Dostałem się do tego etapu bonusowego :) Po kilku próbach kod mi wszedł, nie wiem tylko co jest z wynikiem w rankingu, bo miałem czas 0:49, a tam jest napisane że miałem 0:6 hmmmhmhmhmh...
2010.08.29 20:17