CZILL CITY RACE - problemy techniczne
Kuomandos
O tym przepraszam to raczej może tylko pomarzyć..
I sama powinna przeprosić linka bo to co napisala to faktycznie.. znieslawienie.. i to chamskie okrutnie.. :/
link
Dobra tam never mind, nie gniewam się, ale nie życzę sobie takich uwag. Peace.
Zamiast się kłócić lepiej trenować w gierkę, w końcu ktoś z Naszej paczki musi coś tam wygrać :)
Sebsn122
ja wygrałem napisałem im maila po lagach, razem z milem przepadł zapis z mojej gry taki maja porządek lub takiego informatyka. ze mię usunęli za hackowanie heh smiech. I graj tu uczciwie
2010.09.25 18:55irenea
Ja tam już się nie wypowiadam na temat tej gry...powiem tylko jedno,że wobec takich zarzutów,gra powinna zostać usunięta,a konkurs zakończony z przyczyn"technicznych"...takie jest moje zdanie...po co prowokować zarzucanie komuś hackowania,czy jakiejś innej ignorancji...
2010.09.25 19:32creative51
to ja : zakowski
tez mi z hakowali profil, nie mam już profilu i byłem zmuszony założyć nowy...
WIĘC PRZESTAŃCIE PIER.... ŻE ZAPOMNIAŁEM HASŁA LUB KOMUŚ JE DAŁEM ;/ ŻAL
Sebsn122
mi raczej profilu nie zhakowali uczciwie zrobiłem ok 6:49 i mnie usunęli twierdząc ze hakowałem wynik bo nie maja zapisu z przebiegu gry
jak bym hackował to co najmniej na mp4 a nie kamerkę.
pyzatym wynik zrobiłem na samym początku tygodnia grając do 2 w nocy
napisałem im maila wtedy o lagach i o błędzie w planszy i nic przepadł.
creative51
mówię o sobie że mi sie włamali na konto ;//// i z tego co wiem to nie tylko mi a odp mi że to nie możliwe ;/
2010.09.27 18:13Sebsn122
no ja wiem ze osobie a ja osobie.
HEH dla nich nic nie jest mozliwe to ze grający uczciwie zostają usuwani a hackerzy wygrywają tez .A taka prawda bynajmniej do 4 tyg
irenea
BRAK SŁÓW...na moje konto,w ubiegłym roku, włamała się jedna smarkula i jeszcze z niego napisała do kolezanki,ze się włamała do mnie....ale po wielu perypetiach,odzyskałam moje konto....całe szczęśie,wiele szkód mi nie narobiła...
2010.09.28 18:21