CZILL CITY RACE - problemy techniczne
mary90319
a ja mam pytanie do zakowskiego jak odwolywal sie twoj kolega po tym jak mu sie wlamali na konto, bo takie cos spotkalo mojego chlopaka, zrobil wynik, wygral kamerke i ktos mu sie wlamal ( najprawdopodobniej) i usuneli go z listy zwyciezcow.
2010.09.23 10:55Ziomy
Elo Ziomki,
wyjaśniamy wszystkim zainteresowanym: nie ma możliwości włamania się na konto w Czill City.
Chyba, że ktoś udostępnił komuś swoje hasło bądź też było ono bardzo łatwe do zgadnięcia.....jeśli ktoś nie może się dostać na swoje konto to zazwyczaj z powodu złego wpisywania swego hasła. Po to jest opcja "przypomnij hasło" bądź "zmień hasło".
Poza tym użytkownicy usuwani są z listy tylko i wyłącznie z powodu gry niezgodnej z regulaminem.
Jeśli macie problemy z dostaniem się na konto piszcie do nas!
3majcie się!
Ziomy
mary90319
to ja sie pytam, jakim prawem wyniki zostaja usuwane jesli ktos gral uczciwie i nie hakuje bo nie umie?! znow sa wlamy na konta a wy nic nie robicie tylko usuwacie wyniki, to nie fair jesli ktos sam ciezka praca wygral!
2010.09.23 13:19yvonnee
Właśnie ja też tego nie rozumiem. Taki "link" na przykład rozsyła swój login i hasło do różnych osób, żeby zagrały za niego w gierkę a później to są problemy bo ktoś wszedł na konto.
2010.09.23 13:47mary90319
wynik mojego chlopaka zostal usuniety i twierdzicie ze nie przeszedl zadnego etapu gry i zahakowal mimo ze nie umie ani on ani ja. czekam na wyjasnienia bo zbywanie nas tekstem ze hakowal niczego nie udowadnia bo usuneliscie wynik ktory on sam zrobil.
2010.09.23 14:18irenea
yvonne...to jest potwarz...ohydne oszczerstwo,jesli chodzi o linka.... obraziłaś go...jak moze ktos za niego zagrać? On n ie jest na tyle głupi,żeby dawać swoje hasło...kobieto...rozśmieszyłaś mnie do łez!!!
2010.09.23 14:20Ada
yvonnee i mary90319 w obecnych czasach nie jest trudno hakować. I z łatwością może to robić ktoś, kto się na tym nie zna. Są teraz takie programy do rozszyfrowania haseł, że nie ma problemy z dostaniem się do windows 7 a co dopiero do takiej strony jak tak (sorrki ziomki ale taka prawda). A wiem to z własnego doświadczenia, bo sama musiałam zhakować własny komputer. Jednak wiadomo, że są to amatorzy więc bardzo łatwo jest ich nakryć. Że tak powiem, nie umieją tuszować za sobą śladów. Wiec przykro mi dziewczyny, ale nie wierzę, że ziomki usunęli was bez dowodów.
A co do linka, to radzę uważać na słowa, bo to już podchodzi pod zniesławienie.
mary90319
ok ja rozumiem, ale po pierwsze za swojego faceta recze glowa ze zdobyl ten czas uczciwie bo siedzialam kolo niego jak gral to raz, dwa hasla nikomu nie dawal. a co do hakowania to pewnosci nie mam, ze ktos cos zrobil ale to nam zarzucili, i dlatego usuneli jego wynik. Uwazam ze to nieuczciwe bo wynik zostal zdobyty uczciwie a zostal usuniety i zostalismy bezczelnie posadzeni o oszustwo, uwazam ze to glupie zeby hakowac tak duzy czas ktory ledwo sie klasyfikuje na kamerke. Poza tym jest mase bledow w tym co robia ziomki, moj chlopak dostal w pon sms ze wygral, mimo ze przeliczenie jest we wtorek , we wtorek sms ze to byla pomylka w srode usuneli wynik i oskarzyli o szustwo, wiec sorry ale sami mieszaja i nie wiedza co robia.
2010.09.23 19:44mary90319
ja rozumiem ze kogos moze to bawic, ale mi nie chodzi o nagrode ale o to ze niesłusznie zostalismy oskarzeni o oszustwo. Poza tym sad to ostatecznosc w dochodzeniu sprawiedliwosci, takimi sprawami zajmuje sie raczej urzad ochrony praw konsumenta czy cos w tym stylu, dokladnie nie wiem ale sie dowiem.
2010.09.23 21:08zakowski
w szkole nie ma sprawiedliwości, w instytucjach państwowych a co dopiero w jakieś firmie? Firma i tak robi konkursy z własnej woli,a mogłaby nie robić wcale ;) i komu pasuje temu daje nagrody...
2010.09.23 21:42mary90319
nie chca to nie musza robic konkursow i dawac nagrod, ja chce uslyszec przepraszam i dam sobie i im spokoj. A dawanie nagrod komu pasuje to oni sobie moga robic w swojej firmie a nie na forum ogolnopolskim. Jakby nam zalezalo na tej kamerce to bym sobie kupila, ale tu nie o to chodzi.
2010.09.23 22:19link
yvoncośtam odpierwiastkuj się ode mnie... nie gram w tę grę bo za słaby jestem :) a tu wyskakujesz z tekstami. Nie służ się mną jako takim przykładem, nie wiesz co prawisz niemądra niewiasto... tsa i jeszcze komuś dam hasło do mojego bardzo wartościowego konta...
2010.09.23 22:34